Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alperen Ocakları Kadın Kolları’ndan 8 Mart’ta anlamlı iftar

Alperen Ocakları Yozgat Kadın Kolları Başkanı Özlem Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında kadınlarla bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda katılımcılara çiçek takdim edilerek Kadınlar Günü kutlandı.

Alperen Ocakları Yozgat Kadın Kolları Başkanı Özlem Çelik, 8 Mart

Alperen Ocakları Yozgat Kadın Kolları Başkanı Özlem Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında kadınlarla bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda katılımcılara çiçek takdim edilerek Kadınlar Günü kutlandı.
Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleştirilen programda birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajları verildi. İftar programına katılan kadınlarla yakından ilgilenen Özlem Çelik, kadınların toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekti.
Çelik yaptığı açıklamada, kadının bir milletin temel taşı olduğunu vurgulayarak, “Kadın; bir milletin temelidir. Tarih boyunca inancıyla, ahlakıyla ve fedakârlığıyla toplumumuzu ayakta tutan kadınlarımız; ailemizin, kültürümüzün ve geleceğimizin en kıymetli emanetidir.” ifadelerini kullandı.
Türk tarihinin önemli kadın kahramanlarını da hatırlatan Çelik, Nene Hatun ve Şerife Bacı gibi isimlerin izinde yürüyen kadınların toplumsal değerlerin yaşatılmasında büyük rol üstlendiğini belirtti.
Kadınların güçlü olmasının toplumun geleceği açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Çelik, “Güçlü kadın, güçlü aile; güçlü aile ise güçlü millet demektir. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.” diyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı./Nazife EKİCİ

 

Reklamı Geç