""

Milli Eğitim Müdürlüğünden personeline iftar « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 03:36

Milli Eğitim Müdürlüğünden personeline iftar

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından müdürlük personeline yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden personeline iftar
Son Güncelleme :

02 Haziran 2018 - 7:00

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde organize edilen iftar yemeğine müdürlük yöneticileri ve personeli aileleriyle birlikte katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, iftar sonrası yaptığı konuşmada, bu tür programların çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve samimiyet duygusunu arttırdığı gibi kurum kültürünün oluşmasına da katkı sağlayacağını belirtti.
Başarı ve verimlilik için kurum içi mutluluğun çok önemli olduğunu vurgulayan Yazıcı, bütün kurum çalışanlarının aileleriyle birlikte iftar yemeğine katılmalarının kendisini mutlu ettiğini ifade etti. Bu tür programların bundan sonrada devam edeceğini belirten Yazıcı, katılımlarından dolayı personeline teşekkür etti.
Konuşmaların ardından milli eğitim camiası müzik dinletisi ile hoş vakit geçirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.