""

Yazıcı, ilçelerde okul ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 10:06

Yazıcı, ilçelerde okul ziyaretlerini sürdürüyor

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yeni eğitim öğretim döneminde de ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Yazıcı, ilçelerde okul ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

26 Eylül 2018 - 10:41

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yeni eğitim öğretim döneminde de ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Sorgun TOKİ Şehit Mustafa Tekgül Anadolu Lisesini ziyaret eden Yazıcı, Okul Müdürü Nafi Yıldırım’a 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.
Okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Yazıcı, yeni eğitim yılında planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
9. ve 12.sınıfları ziyaret ederek öğrencileri taşıma, yemek ve barınma hususlarında memnuniyetlerini sorup, onlara verimli ve etkili ders çalışma hususlarında bilgiler verdi.Okulun diğer birimlerini gezerek, konferans salonunun tefrişatı ile okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi hususunda çalışmalar yapılacağını dile getiren Yazıcı, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek, uygulanan proje çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.
Yazıcı, şunları kaydetti: “Öğrenciler ve velilere talep ve ihtiyaçları doğrultusunda etkili bir rehberliğin yapılması, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda mutlaka bir sosyal etkinliğe yönlendirilmesi, derslerin öğrencilerin öğrenme stillerine uygun şekilde işlenmesi, her kazanımın ölçülmesi ve değerlendirilmesi, öğrenci koçluğu uygulamasının daha verimli bir şekilde devam ettirilmesi, değerler eğitimine daha fazla önem verilmesi, aslolanın öğrencilerin mutlu olması düşüncesinden hareketle onlara gerekli motivasyonun sağlanması, dezavantajlı öğrencilerin tespit edilerek gerekli çalışmaların yapılması, akademik başarının artırılması için her öğrencinin gelişim profilinin izlenmesi ve eksik konuların kurslarla telafi edilmesi gerekir.”
Okulun ismini taşıyan Şehit Mustafa Tekgül’ün kendi öğrencisi olduğunu belirten Yazıcı, tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek minnet ve şükran duygularını ifade etti.
Sorgun ziyaretinin ardından Sarıkaya ilçesine geçen Yazıcı, burada yapımı devam eden 300 yataklı kapasiteli yurt inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.