Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Festivalde Roma Hamamına yoğun ilgi

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Yöreler Renkler Festivalinde Tarihi Roma Hamamı ile stant açan Sarıkaya Belediyesi, festivalde en fazla ilgiyi gören stant oldu.

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Yöreler Renkler Festivalinde Tarihi

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Yöreler Renkler Festivalinde Tarihi Roma Hamamı ile stant açan Sarıkaya Belediyesi, festivalde en fazla ilgiyi gören stant oldu.
Festivalde stantları gezen vatandaşlar Tarihi Roma Hamını hayranlıkla incelerken, bazı vatandaşların Roma Hamamı maketi önünde selfi yapması ve hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.
Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, eşi ve benzerine az rastlanan ve 3 Bin yıllık tarihi Roma Hamamının tanıtımına yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.
Antalya Murat Paşa Belediyesince bu yıl 4.sü düzenlenen Yöreler Renkler Festivalinde en fazla ilginin kendi stantları olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Başkan Açıkel, “Stantımızın yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu etti.
Göreve geldiğimiz günden bu yana Tarihi Roma Hamamının gerek fiziki ve genel durumu gerekse tanıtımı noktasında kapsamlı bir çalışma içerisine girdik. İlimiz ve ilçemiz turizmi açısından hem yurt içi hem de yurt dışında tanıtılmasına yönelikte ciddi çalışmalarımız oldu.
Sarıkaya Belediyesi olarak Muratpaşa 4. Yöreler Renkler Festivalinde İlçemizin parlayan yıldızı Tarihi Roma Hamamının birebir maketi fuarın en çok ilgi çeken dekoru olarak göze çarptı. Bundan sonra da bu tür etkinliklere katılarak hem ilçemizi hem de Roma Hamamını tanıtmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

Reklamı Geç