""

Eğitim Bir Sen okul ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 08:26

Eğitim Bir Sen okul ziyaretlerini sürdürüyor

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Doğandemir, Bedrettin Dıvrak’la Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen okul  ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

06 Aralık 2018 - 7:00

Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Doğandemir, Bedrettin Dıvrak’la Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Okul Müdürü Şeref Kayaalp’i makamında ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kenan Şerefli,okulun eğitim durumu ve faaliyetleri hakkında sohbet ederek, sendikalarının çalışmalarından bahsetti. Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Şerefli, öğretmenlerin sorun ve isteklerini dinledi. Şerefli, öncelikli olarak çözülmesi gereken sorunların başında eğitimcilerin sorunlarının geldiğini söyledi.
Kendilerinin de eğitimcilerin başlıca sorunlarını en üst perdeden dile getirmeye çalıştıklarını vurgulayan Şerefli, “Türkiye’nin en büyük sendikası olan Eğitim ve Memur Sen olarak eğitimcilerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında mücadelemizi sürdürüyoruz. 3600 Ek Gösterge, Öğretmene Şitted ile ilgili yasanın çıkması, enfkasyon farkının ocak zammı bekletilmeden maaşlara yansıtılması ve selbest kıyafetle ilgili Sivil İtaatsşzlik kakkında bilgi verdi Ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve refah düzeyinin artırılması eğitim kalitesinin artırılması ile mümkündür. Gelişmiş ülkelere baktığımızda eğitimleri bakımından çok ilerde oldukları görürüz. Bu bakımdan eğitime ve eğitimcilerimize gereken önemin mutlaka verilmesi gerekir.”diye konuştu.
Okul Müdürü Şeref Kayaalp’te ziyaretlerinden dolayı Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli ve yönetim kurulu üyesi Selçuk Doğandemir’e teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.