""

Belediye yaban hayatını unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 20:28

Belediye yaban hayatını unutmadı

Yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılıçarslan, Bahçeşehir Mahalle Muhtarı Nuri Genç, Zabıta Müdürü Musa baran ve zabıta ekipleri ile birlikte doğaya yem, ekmek ve tavuk eti bırakıldı.  

Belediye yaban hayatını unutmadı
Son Güncelleme :

16 Aralık 2016 - 7:00

Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılıçarslan yaptığı açıklamada, kar yağışıyla birlikte doğanın beyaz kar örtüsüne büründüğünü, bundan dolayı yaban hayvanlarının yiyecek bulmakta zorluk çektiğini söyledi.  Kılıçarslan, “Türkiye’nin birçok yöresinde olduğu gibi Yozgat’ta da kış ayları çok çetin geçiyor. Bu manada insanlar kendilerini idare edebiliyor ve evcil hayvanlarla ilgili bir takım şeyler yapılabiliyor. Ancak doğada yaşayan yaban hayvanlarının yiyecek bulma yönünden sıkıntı çektiğini hepimiz biliyoruz. Bizler biraz da özendirici olmak, biraz da konuya dikkat çekme noktasında bu tür bir çalışma yapmak istedik. Yozgat Belediyesi olarak bu tür çalışmalarımızı sürekli yapmak istiyoruz. Birçok konuda olduğu gibi bu konuda da topluma örnek olmak istiyoruz diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.