""

Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde devir teslim töreni « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 18:41

Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde devir teslim töreni

Bozok Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevi, düzenlenen devir teslim töreni ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar’a teslim edildi.

Mühendislik-Mimarlık  Fakültesinde devir teslim töreni
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlık binasında gerçekleştirilen ve Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İlhami Yiğit ve Doç. Dr. Hamza Kemal Akyıldız’ın da hazır bulunduğu devir teslim törenine ilişkin açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, “Hocamızın deneyim ve tecrübelerine dayanarak uhdemde olan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevini kendilerine teslim ediyorum.
Fakültemiz ve şehrimiz için faydalı işler yapacağı konusunda inancımız tam. Mimarlık Bölümü’nü güçlü bir akademik kadro ile müstakil bir fakülte yapma yönünde kendisinden özel bir ricam oldu. İnşallah bu niyetimiz en kısa sürede gerçekleşir.
Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Prof. Dr. Aybar’da Rektör Karacabey’e teşekkür ederek, “Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte fakültemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.