""

Yozgat’ta 3 kurum ve 5 okul, KOP Okuyor Projesinden destek alacak « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 03:42

Yozgat’ta 3 kurum ve 5 okul, KOP Okuyor Projesinden destek alacak

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, KOP Okuyor Projesi kapsamında683 proje başvurusu yapıldığını bunlardan 75 tanesinin kabul gördüğünü belirterek, Yozgat’tan ise il genelinde 3 kurum ve 5 okulun destek almaya hak kazandığını söyledi.

Yozgat’ta 3 kurum ve 5 okul, KOP  Okuyor Projesinden destek alacak
Son Güncelleme :

03 Ocak 2017 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “KOP Okuyor Projesi kapsamında bölgemiz kamu kurum ve kuruluşları tarafından okuma alışkanlığı ve kültürünün artırılarak sürdürülebilirliğin sağlanması amacı ile hazırlanan projeleri desteklemek üzere2016 Yılı KOP Okuyor Projesi Mali Destek Programı” proje teklif çağrısı gerçekleştirilmişti.
Bu teklif çağrısı kapsamında kamu kurum ve kuruluşları tarafından KOP Bölge İdare Başkanlığına 683 proje başvurusu yapılmış olup projeler, Teknik ve Mali Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilmeye tabi tutulmuştur.75 projenin desteklenmeye layık görüldüğü Kop okuyor projesine ilimiz genelinde 3 kurum ve 5 okul olmak üzere toplamda 8 projemiz destek almaya hak kazanmıştır.
Okul ve kurumlarımızın söz konusu mali destek programından azami ölçüde yararlanmış, projesi kabul edilen okullarımızı ve kurumlarımızı tebrik ediyorum.
Ayrıca projelerin hazırlanmasında emeği geçen ARGE Birimi çalışanlarını, idareci ve öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.