Spor Toto Bölgesel Amatör lig 5. grupta mücadele eden temsilcimiz Sorgun Belediyespor, deplasman karşılaştığı İdmanyurdu 1925 takımını 85 dakikada Abdulkadir’in attığı golle 1-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın 90 dakika boyunca rakibine göre daha üstün futbol sergileyen temsilcimiz Sorgun Belediyespor, karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrılmasını bildi.
Ligde oynadığı iki karşılaşmayı da kazanan temsilcimiz puanını 6 ya çıkararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Arslan karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada, deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Bütün oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum.
Lige iyi bir başlangıç yaptık. Sezonun ikinci haftasında da 3 puanla sahadan ayrıldık. İnşallah galibiyetlerimizi sezon sonuna kadar sürdüreceğiz.
Şimdi önümüzde ki hafta oynayacağımız Tüysüz Spor maçına odaklanıp, o maça hazırlanacağız. Bu ligde bütün takımlar aynı denklikte. Rakibimiz kim olursa olsun o maçtan da galibiyetle ayrılıp 3 ye 3 yapmak. Bütün taraftarlarımızın ve Sorgun halkının bize destek vermesini bekliyoruz”
Liderlik koltuğunda
Spor Toto Bölgesel Amatör lig 5. grupta mücadele eden temsilcimiz Sorgun Belediyespor, deplasman karşılaştığı İdmanyurdu 1925 takımını 85 dakikada Abdulkadir’in attığı golle 1-0 mağlup etti.
