""

Ağaoğlu, gençlik kolları ile bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 18:17

Ağaoğlu, gençlik kolları ile bir araya geldi

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları ile yemekte buluştu.

Ağaoğlu, gençlik kolları ile bir araya geldi
Son Güncelleme :

09 Ocak 2017 - 7:00

Yerköy Belediye Düğün Salonunda düzenlenen yemek programına AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Erbek, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları teşkilatı ve Yerköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Coşgun katıldı.
AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Erbek,” Gençlik kolları teşkilatı olarak Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nun davetine iştirak ettik. AK Parti Yozgat İl Gençlik kolları olarak Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ile uzun süre sohbet edip, kendilerini daha faza tanıma imkanı elde ettik. Ben AK Parti Gençlik kolları adına kendilerine nazik davetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yozgat İl Gençlik kolları teşkilatı ile yemek programında bir araya gelerek genç arkadaşlarımızla daha yakından tanışma ve uzun süre sohbet etme fırsatı bulduk. Güzel bir sohbet havasında gerçekleşen programımıza katıldıklarından dolayı AK Parti Yozgat İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Erbek’e ve Gençlik kolları teşkilatında bulunan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.