Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kalite sertifikası verildi

Sorgun Gençlik Derneğine T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından “Kalite Sertifikası” verildi.

Sorgun Gençlik Derneğine T.C.

Sorgun Gençlik Derneğine T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından “Kalite Sertifikası” verildi.
Sorgun Gençlik Derneği Başkanı Halil Uğuz, yaptığı açıklamada “Derneğimizin Kurulduğu günden itibaren gençlerin kişisel gelişimlerini destekliyor ve istihdam edilebilirliklerini kolaylaştırıyor. Uyguladığı projelerle ve eğitimlerle gençlerin bilgi, beceri ve yeterliliklerini artırıyor. Gençler katıldıkları aktivitelerle hem kendi kişisel gelişimlerine hem de toplumsal sorunların çözümüne katkı sağlıyor. Her yıl yaklaşık faaliyetlerimize 1.000 gencimizin katılıyor. En büyük amacımız gençlere bir kapı açmak, ufuklarını genişletmek, vizyon kazandırmak. Bizim için önemli olan küçükte olsa bir gencin hayatına dokunmayı başarabilmek. Bugüne kadar 244 gence Avrupa’nın kapılarını açtık. Birçoğu ilk defa hayatında yurt dışına çıktı. İlk defa uçağa bindi. İlk defa farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu. Bundan sonra gençler için çalışmaya devam edeceğiz. Gençlere farklı kapılar açmaya devam edeceğiz.
Kalite Sertifikasını alan kuruluşlar, Avrupa Dayanışma Programı projelerine başvuru yapabiliyor.
Avrupa Dayanışma Programı, toplum sorunlarına duyarlı fark yaratmak isteyen gençleri yurt dışı ve yurt içi gönüllülük ve dayanışma faaliyetlerinde destekliyor. Toplum sorunlarına duyarlı fark yaratmak isteyen gençleri yurt dışı ve yurt içi gönüllülük ve dayanışma faaliyetlerinde destekliyor.
Gençlerin toplum yararı ve dezavantajlı insanlara desteği gözeten gönüllülük ve dayanışma projelerinde yer alma fırsatı tanırken gençlerin beceri ve yeterliklerini artırıyor.
Program kapsamında 18-30 yaş aralığındaki gençler çevre, iklim değişikliği, göç, sosyal içerme, kültürel miras vb. konularda gönüllülük projeleri/takımlarına 2 hafta-14 ay süre aralıklarında katılım sağlayabiliyor” diye konuştu.

Reklamı Geç