""

Yozgat genelinde 752 işletmede sigara denetimi yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 20:21

Yozgat genelinde 752 işletmede sigara denetimi yapıldı

Yozgat Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafındanİl genelinde yapılan sigara denetiminde 752 işletmede sigara denetimi yapıldı.

Yozgat genelinde 752 işletmede  sigara denetimi yapıldı
Son Güncelleme :

10 Şubat 2017 - 9:09

Yozgat ve ilçelerinde, Tütün ve Tütün Ürünleri ile mücadelenin daha etkin bir şekilde yürütülmesinin sağlanması, kapalı mekanlarda Tütün ve Tütün Mamullerinin tüketilmesinin önlenmesi amacıyla eş zamanlı çapraz tütün denetimi yapıldı. Yozgat Halk Sağlığı Müdürlüğü sitesinde yer alan açıklamada, “ İl genelinde 17 denetim ekibimizin katılımıyla gerçekleştirilen faaliyetlerde özellikle ikram sektöründe hizmet veren işletmeler ile eğlence hizmeti veren toplam 752 işletme denetlenmiştir.
Denetimler esnasında ekiplerimizce ziyaret edilen işletmelere 4207 sayılı Kanun uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılarak işletmelerde bulunması gereken afişlerin dağıtımı gerçekleştirilmiştir. 4207 sayılı Kanun Uygulamaları kapsamında Tütün ve Tütün Ürünleri ile daha başarılı bir şekilde mücadele edebilmek amacıyla denetimlerimiz kapsamında bu tarz uygulamalar devam edecektir.”denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.