Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ın lokomotifi Kolatar İstikbal ve Mondi mağazaları

Yozgat’ta mobilya sektörünün öncü konumundaki “Kolatar İstikbal ve Mondi Mağazaları” bünyesinde bulundurduğu farklı marka ürünlerini müşterileri ile buluşturmanın yanı sıra şehrin ekonomisine ve istihdamına da büyük katkı sağlıyor.

Yozgat’ta mobilya sektörünün öncü konumundaki “Kolatar İstikbal ve Mondi Mağazaları”

Yozgat’ta mobilya sektörünün öncü konumundaki “Kolatar İstikbal ve Mondi Mağazaları” bünyesinde bulundurduğu farklı marka ürünlerini müşterileri ile buluşturmanın yanı sıra şehrin ekonomisine ve istihdamına da büyük katkı sağlıyor.
2009 yılında Atatürk Yolu Adnan Menderes Bulvarı üzerinde hizmete giren İstikbal Centroom, yine Sivas Caddesinde Mondi Mağazası ve Sorgun’da bu yılın Mart ayında yıl hizmete açılan Mondi Mağazası bünyesinde barındırdıkları dünya markaları ile de vatandaşlara hizmet veriyor.
Kardeşi Mustafa Kolatar’la birlikte ilde uzun yıllar mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Ali Kolatar, sektördeki gelişmeleri gazetemize değerlendirdi.
Korona salgının dünya ekonomisini etkilediği gibi Türkiye ekonomisini de kısmen etkilendiğini vurgulayan Ali Kolatar, pandemi sürecinde İstikbal ve Mondi Mağazalarında çalışan işçilerinde bir kısıtlamaya gitmediklerini belirterek, aksine 40 olan istihdam sayısını bu süreçte 45’ çıkardıklarını söyledi.

Kolatar, İstikbal Centroom ve Mondi Mağazalarında zengin ürün çeşitleri ile her kesime ve her bütçeye uygun ödeme koşulları sunduklarını vurgulayan Ali Kolatar, “Sektörün lider konumunda ki İstikbal ve Mondi, ülkemizde ve ilimizde en fazla tercih edilen markaların başında yer alıyor. Yılların vermiş olduğu kalite ve güvenle evlenecek ve evini yenileyeceklerin ilk tercihi İstikbal ve Mondi mağazaları olmaktadır. Mağazalarımızda mobilyanın yanı beyaz eşyada da dünya markalarını bünyemizde barındırıyoruz. Vatandaşlarımız mağazalarımıza gelerek A’dan Z’ye bütün ev ve iş yeri ihtiyaçlarını mağazalarımızdan karşılayabiliyorlar. Ayrıca müşterilerimize de beğendikleri ürünlerde bütçelerine göre uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz.”dedi.
DÜNYANIN EN BÜYÜK MARKALARINI  TEMSİL EDİYORUZ
İstikbal ve Mondi mağazalarında dünyanın en büyük markalarını temsil ettiklerini vurgulayan Ali Kolatar, “Mağazalarımızda ‘Siemens, Gümüşsuyu, Dominox Ankastre Setler, Franke modelleri ile dünya markası ürünleri bünyemizde barındırıyoruz. Kalite ve güvenden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Halkımızdan aldığımız güvenle de Yozgat’ımızın ekonomisi ve istihdamına katkı sunarak ilimizin işsizlikle mücadelesine destek oluyoruz. Pandemi sürecinde ülke genelinde büyük firmalarda işçi çıkarmalar yaşanırken biz bu süreçte dahi bırakın işçi çıkarmayı bünyemizde 40 olan işçi sayımızı yeni işçi alımları yaparak 45’e çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız şehrimizin istihdamına ve ekonomisine bu yönde destek olayı sürdürmektir.”diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamı Geç