Yozgat Bozok üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Kovid-19 salgını ile mücadelede sağlık çalışanlarının her türlü fedakarlığa katlandıklarını söyledi.
Rektör Karadağ, yaptığı açıklamada; sağlık çalışanlarının kutsal görevi en iyi şekilde icra etmeye çalıştıklarını vurguladı.
Rektör Karadağ, “Hayatlarını hiçe sayarak görev yapan sağlık çalışanları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ailelerinden ayrı yaşamak dahil her türlü fedakarlığa katlanıyorlar. O fedakarlık sahnesinde Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin kahramanları da yer alıyor. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Enfeksiyon kliniği ve Kovid-19 servisinde görev yapan sağlık çalışanları diğer meslektaşları gibi koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede yorgun ve bitkin de düşseler, uykusuz da kalsalar, saatlerce tulum içinde bekleyip kıyıda köşede uyuklasalar da bu kutsal görevi en iyi şekilde icra etmeye çalışıyorlar. Onların meslek aşkı ve Kovid hastalarına şifa olma çabasının en çarpıcı örneği de bu fotoğraf karesinde her şeyi anlatıyor.”dedi.
Rektör Karadağ: Sağlık çalışanlarımız her türlü fedakarlığa katlanıyorlar
Yozgat Bozok üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Kovid-19 salgını ile mücadelede sağlık çalışanlarının her türlü fedakarlığa katlandıklarını söyledi.
