Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın ve Başkan Yardımcısı Mustafa Akpınar Sürmeli Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman’ı ziyaret etti.
İlçede devam eden doğalgaz çalışmaları ile ilgili değerlendirmenin yapıldığı ziyarette, 2021 yılı ile ilgili karşılıklı beklentiler de dile getirildi.
Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın: “Özellikle 2019 ve 2020 yıllarında ciddi mesafe kazı çalışması yaparak binlerce insanımıza doğalgaz hizmetinin ulaşmasını sağlayan Sürmeli Gaz ailesine teşekkür ediyorum. Alt yapı ile ilgili çalışmalar her zaman belediyelerin en zorlu çalışmalarından olmuştur. Bu zorlu süreçte bizleri anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza, soğuk hava şartlarına rağmen çalışmaya devam eden firma çalışanlarına teşekkür ediyorum. İnşallah aynı tempo ve gayretle 2021 yılında Akdağmadeni’nde çalışmaların neredeyse tamamlanma noktasına geleceğini memnuniyetle görüyorum.” dedi. (Cemil Mermertaş)
Başkan Yalçın’dan ziyaret
Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın ve Başkan Yardımcısı Mustafa Akpınar Sürmeli Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman’ı ziyaret etti.

