Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, sosyal belediyecilik anyaşının en güzel örneğini Boğazlıyan’da uyguladıklarını belirterek, belediyeyi şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yönettiklerini söyledi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yaptığı açıklamada, gönüllere girmek ve yüreklere dokunmak için çıktıkları yolda göreve geldikleri ilk günden itibaren Boğazlıyan’ı şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde ilçe halkı ile birlikte yönettiklerini söyledi.
Başkan Coşar, “İlçemizin ihtiyaçları doğrultusunda, vatandaşlarımızın talep ve önerileri neticesinde yön verdiğimiz çalışmalarımızla Boğazlıyan’ı yarınlara hazırlıyoruz.
Ortak aklın gücüyle ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın hayatını büyük ölçüde kolaylaştıracak, yaşam kalitesine değer katacak projelerimizi gerçekleştiriyoruz.
Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel ve yaşanılabilir bir Boğazlıyan bırakmak en büyük önceliğimizdir.
Onların mutlu olması, geleceğe umutla bakması için çalışmalar yaptık; yapmaya da devam edeceğiz. Kamuoyunda gündem değiştirmek, algı oluşturmak ve beraberinde gerçekleştirilen siyasi polemikler vatandaşlarımızın sorunları, ihtiyaçları ve taleplerinden uzak yapay gündemler oluşturmaktadır. Bizim tek gayemiz hiçbir bahane üretmeden, ayrım yapmadan, ötekileştirmeden herkesi sevgi ile kucaklayarak; tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya, çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun.”diye konuştu.
(Alpaslan Demir)
