Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Köse’den ziyaret

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediyesi Bozokspor kulübünün antrenmanını ziyaret ederek, futbolcular ve antrenörler ile bir araya geldi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediyesi Bozokspor kulübünün antrenmanını

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediyesi Bozokspor kulübünün antrenmanını ziyaret ederek, futbolcular ve antrenörler ile bir araya geldi.
Süper Lig’de birçok kulübe futbolcu transfer eden altyapı kulübü birbirinden yetenekli futbolcularını tebrik eden Başkan Köse, ilk hedefin Bölgesel Amatör Lig olduğunu ifade etti.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Köse, “Yıllardır kendi imkanları ile birbirinden yetenekli Yozgatlı futbolcuları yetiştiren Bozokspor kulübümüzü göreve geldikten sonra belediyemizin bünyesine dahil ettik. Çocuklarımızın ve kıymetli antrenörlerimizin daha iyi koşullarda çalışması için tüm imkanlarımızı seferber ederek, her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzde şuan altı farklı yaş grubunda 120 sporcumuz bulunuyor. Biz Yozgatlı çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spora yönelmesi için bu sayıyı olabildiğince arttıracağız. Bugün futbolcularımızla gerçekleştirdiğimiz ziyarette de ifade ettiğim gibi hedefimizi yükseltiyoruz. Liglerin açılmasıyla birlikte kulübümüzün ilk hedefi Bölgesel Amatör Lig olacaktır. Bu şekilde alttan yetişen çocuklarımız içinde profesyonel liglerde oynama şansı doğacaktır. Ben oyuncularımıza ve antrenörlerimize güveniyorum. Süper Lig dahil bir çok profesyonel kulüplere oyuncular transfer eden takımımızı, yönetici ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Reklamı Geç