Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında video konferans sistemi üzerinden okul müdürleri ile eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.
Milli Eğitim Müdürü Yazıcı yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Online üzerinden düzenlediğimiz toplantıda, öğrencilerin sosyal akademik gelişimi, EBA, destekleme yetiştirme kursları, LGS (Liseye Geçiş Sınavı) , YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) süreçlerin değerlendirilmesi, sınav kaygısı, stresle baş etme yöntemleri, salgının sürecinde okullarımızda yapılan denetimlerin sıklaştırılarak gereken önlemlerin hassasiyetle alınması, HES kodu sorgulama, ESER projesi ve alt projelere katılım ve takibi, dersler bazında sınav istatistikleri, salgının sürecinin öğrencilerimiz üzerinde oluşturduğu etkiye karşın rehberlik hizmetlerimizin faaliyetlerini bu yönde sıklaştırması ve öğrencilerde kazanımların davranışa dönüşmesi konularının konuşuldu” ifadelerini kullandı.
Yöneticilerin talep ve önerilerini alan Yazıcı, okul, pansiyon ve okul servislerinin sık sık denetlenmesi konusunda hatırlatmalarda bulunarak, toplantıya katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti. (Alpaslan Demir)
Yozgat eğitimi değerlendirildi
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında video konferans sistemi üzerinden okul müdürleri ile eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.

