""

Şerefli ailesinin mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 19:37

Şerefli ailesinin mutlu günü

Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli hayattaki en mutlu günlerinden birini oğlu Alperen Şerefli’nin yüzük merasimiyle yaşadı.

Şerefli ailesinin mutlu günü
Son Güncelleme :

27 Mart 2021 - 16:21

Kenan ve Seher Şerefli çiftinin oğulları Alperen Şerefli, Melek Güneş Doğmuş’ın kızı Demet Güneşdoğmuş ile evliliğe giden yolda hayatını birleştirmek üzere ilk adımı aileler arasında sade bir yüzük merasimi ile attı.

Korana salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında az sayıda katılımcının davet edildiği merasiminde Şerefli ve Güneş Doğmuş aileleri en mutlu günlerinden birini yaşadı.
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’nın da katıldığı yüzük merasimine; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selçuk Doğandemir, Fatih Erdoğan, Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Atakan Erciyas ve Şerefli ile Güneş Doğmuş ailelerinin yakınları katıldı.
Eğitim Bir-Sen ve Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mutluluğunu şu ifadelerle dile getirdi: “Oğlum Alperen ile ailemizin yeni üyesi kızımız Demet’in yüzük törenini gerçekleştirdik. Cenab-ı Hak’tan Yavrularımıza hayırlı, bereketli, sağlıklı gelecekler niyaz ediyorum.” (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.