""

Çayıralan’a vakıf üniversitesi « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 11:03

Çayıralan’a vakıf üniversitesi

Önceki gün itibariyle Çayıralan’da resmi kuruluş işlemleri tamamlanan Uluslararası Anatolia Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından Çayıralan’a bir vakıf üniversitesi kazandırılacak.

Çayıralan’a vakıf üniversitesi
Son Güncelleme :

02 Nisan 2021 - 17:17

Çayıralan’a kurulması planlanan uluslararası üniversite hakkında bilgi veren Uluslararası Anatolia Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Süleyman Kandemir, “Geçtiğimiz yıl Ekim ayı içerisinde Çayıralan’da resmi kuruluş işlemleri tamamlanan Uluslararası Anatolia Üniversitesi Geliştirme Vakfı, 2 Nisan 2021 tarihi itibari ile mahkemece tescil edildi. Üniversitemizin kuruluşunun ilk aşamalarını tamamladık.
Yurt dışındaki öğretim görevlilerinin gayretleri ile Malezya Üniversitesi Senatosu bünyesinde çalışmalar devam ediyor. Ayrıca Yozgat Bozok Üniversitesi ile de işbirliği içerisindeyiz. Uluslararası Anatolia Üniversitesi, Türk ve İslam dünyasından öğrencilere eğitim verecek. Kuruluş aşamasında kamu binaları değerlendirilecek.
Bundan sonraki yeni süreçte, Çayıralan ve Yozgatlılar olarak el birliği içinde ilçemize ve Yozgatımıza yeni bir vakıf üniversitesi kazandırmanın heyecanını birlikte paylaşacağız. Tüm çevrelerin vereceği desteklere şimdiden teşekkür ederken, Çayıralanımıza, Yozgatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.