Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karadağ, Komiser Yardımcılarına görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.
Rektör Karadağ: “Tüm emniyet mensuplarımızı görevlerinde gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı takdirle ve sevgiyle selamlıyor, vatanı ve milleti uğruna canlarını seve seve feda eden tüm Emniyet mensuplarına da, Allah’tan rahmet, onların yakınlarına da, halen görev başında bulunan polislerimize; minnet ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

YOZGAT ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI AÇIKGÖZ’DEN REKTÖR KARADAĞ’A ZİYARET
Yozgat Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Temmuz ayı başında Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Genel Kurulunda yapılan seçim ile başkanlık görevine seçilen Açıkgöz, yapacağı proje ve çalışmalar hakkında Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ı bilgilendirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ Yozgat Bozok Üniversitesi olarak Şehit Aileleri ve Gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarının altını çizerek: “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birliği ve dirliği için seve seve şehit ve gazi olan kardeşlerimize, onların ailelerine bizim her zaman bir minnet borcumuz var. Verilen emeklerin ve feda edilen canların hiçbir şekilde karşılığı olmaz bunu biliyoruz. Biz her zaman onların yanındayız, onların hizmetindeyiz. Bir sıkıntıları, bir dertleri olduğunda her zaman yanlarında olduğumuzu bilmenizi isterim.” dedi.
