Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ın eTwinning başarısı

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak yürütülen eTwinning faaliyetleri kapsamında, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Yozgat’ta yapılan eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak yürütülen eTwinning

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak yürütülen eTwinning faaliyetleri kapsamında, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Yozgat’ta yapılan eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.
Geçtiğimiz yıl kalite etiketi alan proje sayısı 52 iken, bu yıl 62 proje kalite etiketi almaya hak kazanmıştır. Her yıl artan proje sayısı ile ilimizdeki okullarla ülkemizde ya da Avrupa’da okul ortaklıkları kurulmakta, bilişim teknolojileri eğitim öğretim faaliyetlerinde daha etkin kullanılmakta ve e-Güvenlik eğitim sürecine entegre edildi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eTwinning İlimizde yapılan projelerin artışı ve sağlanan başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, eğitime daima verdiği desteklerden dolayı başta Vali Ziya Polat’a, öğrencilere akademik anlamda zenginleştirerek, çoklu düşünme becerisini geliştiren aynı zamanda okulların isimlerini hem Avrupa’da hem de Türkiye’de duyuran değerli yöneticilere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.
(Haber Merkezi)

Reklamı Geç