Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşek’in acı günü

Yozgat’ın Sorgun İlçesi eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, hayattaki en acı günlerinden birini ablası Dilber Varlık’ın hayatını kaybetmesi ile yaşadı.

Yozgat’ın Sorgun İlçesi eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, hayattaki en

Yozgat’ın Sorgun İlçesi eski Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, hayattaki en acı günlerinden birini ablası Dilber Varlık’ın hayatını kaybetmesi ile yaşadı.

Sorgun Eski Belediye Ahmet Şimşek’in ablası Dilber Varlık’ın hayatını kaybetmesi ile vatandaşlarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirerek Şimşek’e taziyelerini iletti.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla  vefattan duyduğu üzüntüyü şu ifadelerle dile getirdi; “ Sorgun Eski Belediye Başkanımız Ahmet Şimşek’in ablası, Necati Varlık’ın eşi Dilber Varlık’a Allah’tan rahmet, Şimşek ve Varlık ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.

Biz de Yeniufuk Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, başta Ahmet Şimşek olmak üzere Şimşek ailesi ve Varlık aileleri ile yakınlarına baş sağlığı dileriz. Haber MERKEZİ

Reklamı Geç