""

Öğrenciler Rafet El Roman konserinde coştu « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 07:51

Öğrenciler Rafet El Roman konserinde coştu

Bozok Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri ve mezuniyet töreni etkinlikleri kapsamında öğrenciler, Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçısı Rafet El Roman’ın verdiği konserde coştu.

Öğrenciler Rafet El Roman konserinde coştu
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2017 - 7:00

Konsere, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Özköse ve Prof. Dr. Şenol Akın, fakülte dekanları, il müdürleri öğretim elemanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Sesi ve farklı yorumu ile müzik severleri kendine hayran bırakan Rafet El Roman’ı çok daha yakından izleyip, dinleme fırsatı bulan öğrenciler birbirinden güzel şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. El Roman kendisini dinlemeye gelen binlerce üniversite gençliğine unutulmaz bir gece yaşattı.
Sınavlarla geçen yoğun bir akademik dönemin stresini ve yorgunluğunu üzerlerinden atan öğrenciler karnaval havasında geçen bahar şenliğinin keyfini doyasıya çıkardı.
Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey günün anısına Rafet El Romana çiçek ve plaket takdim etti. Öğrencilere seslenen Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, “10. Bahar Şenliklerimiz ve Mezuniyet Törenimiz büyük bir coşku içerisinde geçti.
Etkinliklerimizi bugünde Rafet El Roman Konseri ile taçlandırdık. Sizler her şeyin en iyisi ve en güzeline layıksınız. Bizler üniversite yönetimi olarak sizleri her zaman mutlu ve memnun etmeye çalışıyoruz. Türk Pop müziğinin sevilen sanatçısı Rafet El Roman’a sizler ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.