""

DSP yeniden örgütleniyor « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 14:33

DSP yeniden örgütleniyor

Kısa bir süre önce Demokratik Sol Parti (DSP) Yozgat İl Başkanlığı görevine atanan Nevzat Uçar, partisinin yurt genelinde yeni bir yapılandırmaya gittiğini ve bu kapsamda Yozgat’ta da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlama noktasına geldiklerini söyledi.

DSP yeniden örgütleniyor
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2017 - 7:00

DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul ile genel başkanlarının değiştiğini hatırlatarak, “Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal başkanlığında gerçekleştirilen ilk parti meclisi toplantısında, bütün il ve ilçelerde bir revizyon olması gerektiği kararı alındı. Bu karar doğrultusunda da parti meclisi üyelerimiz ve sayın genel başkanımızın teveccühü ile DSP Yozgat İl Başkanlığı görevine atandım. Kısa sürede il yönetimimizi oluşturduk, önümüzdeki günlerde de görev dağılımını gerçekleştireceğiz. Yapılanma çalışmalarımız ilçelerimizde de büyük bir hızla devam ediyor.
Kısa sürede bu yapılanmayı tamamlayacak ve önümüzdeki günlerde parti binamızı açarak çalışmalarımıza aktif bir şekilde devam edeceğiz” dedi.
DSP İl Başkanı Uçar, “Geçmişte iktidara gelmiş, Türkiye’nin en eski partilerinden biriyiz. Bu anlamda diğer illerimizdeki revizyon hızla devam ediyor, büyük çoğunlukla il yönetimleri oluşturuldu. Genel başkanımız bu konuda çok çalışıyor. Sadece örgütlenme konusunda değil, aynı zamanda yurt genelinde saha çalışmalarımız da kısa süre içerisinde başlayacak” ifadelerini kullandı. Nevzat Uçar başkanlığında oluşturulan DSP Yozgat İl Teşkilatı’nda yer alan diğer isimler ise, Sevinç Koçak, Ergin Yılmazer, Kahya Çelik, Ehrail Aydına, Yeliz Eroğlu, Kemal Çelik ve Ali Osman Bayır olarak belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.