""

Özel çocuklar hünerlerini sergiledi « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 19:35

Özel çocuklar hünerlerini sergiledi

Yozgat Belediyesi ve TAŞPAKON işbirliği içerisinde gerçekleştirilen 1. Ulusal Yemek Festivalinde özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar yarıştı. Bir grup çocuk pasta yaparak hünerlerini sergiledi.

Özel çocuklar  hünerlerini sergiledi
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2017 - 7:00

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) tarafından organize edilen ‘Engelsiz Yarışma Platformu’ kapsamında Yozgat 1. Ulusal Yemek Festivalinde gerçekleştirilen etkinlikte özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar, pasta yaparak birbiriyle yarıştılar. Yarışmada becerilerini sergileyen çocuklarla aşçılar özenle ilgilendi.
Özenle yaptıkları birbirinden güzel pastaları konuklara sunan çocuklar, katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi. Yarışmanın birinciliğini ise yarışmaya katılan bütün çocuklar elde etti.
İlk defa pasta yapan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Renkli ve keyifli geçen etkinlikte çocuklar, heyecanlarını şeflerle birlikte pasta yaparak paylaştılar.
TAŞPAKON Ankara Dernek Başkanı Mahmut Dolmacı, yarışma sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Engelsiz Yarışma Platformu kapsamında özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımızın yanında yardımcılarıyla bir pasta yarışması yaptık. Bu yarışmada çocuklarımızda birinci, ikinci ve üçüncü aramadık. Bizim için hepsi birinci. Önemli olan çocuklarımızın bu platforma gelmesidir. Bu çocuklar bir daha yarışmak istesinler. Kazandıkları madalyayı göğsüne taksınlar, bunun mutluluğunu yaşasınlar. Amacımız bu arkadaşlarımızı engelsiz platforma kazandırmak”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.