Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz Dr Mustafa Kozan, Kadir Gecesi dolayısıyla hastanede yatarak tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek kandillerini kutladı ve kandil simidi ikram etti.
Başhekim Kozan, sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği Ramazan-ı şerif ayının en değerli gecesi olan Kadir Gecesinde hasta ve personelleri ile bir arada olduklarını belirterek “Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanacaktır.
Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin hastalarımıza, çalışanlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini yürekten temenni ediyorum.” dedi.
Ziyaret sonrası çalışanlara ve hastalara kandil simidi ikramında bulunuldu. Ferhat ÖZER


