""

Oktay ve Bozdağ’dan Soylu’ya destek « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 06:46

Oktay ve Bozdağ’dan Soylu’ya destek

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile göçmen polemiği yaşayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ziyaret ederek destek oldular.

Oktay ve Bozdağ’dan Soylu’ya destek
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2022 - 16:21

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eleştirilerine cevap vererek İçişleri Bakanlığı’nın önüne yürüyeceğini açıkladı.
Sabah saatlerinde Özdağ’ın gerçekleştirdiği yürüyüşün ardından Bakan Soylu’ya destek mesajları yağdı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada; ‘Seninleyiz Soylu’ etiketini kullandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da “Seninleyiz Soylu” etiketini kullanarak Bakan Soylu’ya verdiği desteği belirtti. Oktay’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ettik.” ifadelerini kullandı.


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’da  sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek verdi.
İçişleri Bakanı Sülayman Soylu’yu ziyaret eden Adalet Bakanı Bozdağ, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin fotoğrafı paylaşarak, şu ifadeleri kullandı: “İçişleri Bakanımız değerli kardeşim Süleyman Soylu’yu ziyaret ettim. Ev sahipliği ve misafirperverliği için değerli bakanıma teşekkür ediyorum.”
Öte yandan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer  ve parti teşkilatları da Soylu’nun fotoğraflarını “Yozgat yanınızda” etiketi ile paylaşarak destek oldu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.