""

Birlik beraberlik kahvaltısı « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 11:27

Birlik beraberlik kahvaltısı

Türk Büro Sen Yozgat Şubesi tarafından Birlik Beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

Birlik beraberlik kahvaltısı
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2022 - 17:24

Türk Büro Sen Yozgat Şubesi tarafından Birlik Beraberlik kahvaltısı düzenlendi.
Düzenlenen programa Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Yozgat Şube Başkanı Hacı Turan Başkal, sendika başkanları ve çok sayıda üye katıldı.
Türk Büro sen Yozgat Şube Başkanı Hacı Turan Başkal, “Birlik beraberlik kahvaltısında bir araya geldik. katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, “Yozgat’ta olmaktan mutluluk duydum. Büro İş kolunda 52 tane kurum var. Maliye, sosyal güvenlik gibi 112 tane kurum var. 112 kurumda faaliyet gösteriyoruz. Takdir edersiniz ki sendikalar memurların hak ve menfaatlerini aramak için kurulmuşlardır. Türkiye Kamu Sen’de bir ay sonra kuruluşunun 30’uncu yılını kutlayacak. 30 yıldır Türk memurunun, Türk Devletinin ve milletinin hizmetinde geçen kamu çalışanlarını hak ve menfaatlerini arayan bir teşkilatız. Elbette bütün sendikalar bizim rakibimizdir, düşmanımız değildir. Memurun hak ve menfaatleri için birlikte olma sözü veriyoruz. Ağustos ayında toplu sözleşme döneminde memurlarımızın lehine olması için güvenmediğimiz ve inanmadığımız Memur Sen ile bir araya geldik. Maalesef toplu sözleşmenin imza altına alınacağı saatte haklı çıktık. Memurlarımız için 52 maddede uzlaşma sağlandı” diye konuştu.
Alpaslan DEMİR

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.