""

Susam’a başarı ödülü « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 12:25

Susam’a başarı ödülü

Türkiye’de marka haline gelen Eskidji Gayrimenkul, 2016 Yılının en başarılı bölge ortakları ödül töreninde Yozgat Bölge Ortağı Ahmet Susam’a başarı ödülü takdim etti.

Susam’a başarı ödülü
Son Güncelleme :

16 Haziran 2017 - 7:00

Kurumsal Gayrimenkul ofislerin lider markalarından biri olan, Eskidji Gayrimenkul Pazarlama, Antalya IC GreenPalaceHotel’de düzenlediği geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısında, 2016 yılının en başarılı ofis ödülleri sahiplerini buldu.
Ortadoğu ve Avrupada Gayrimenkul ofisleri markalarından biri olan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş ., Yozgat Bölge Ortağı Ahmet Susam’a en başarılı ortakları ödülünü verdi.Yozgat’ta uzun yıllar gayrımenkul işleri üzerine faaliyetini sürdüren Eskdji Gayrımenkul Yozgat Bölge Ortağı Ahmet Susam, sektördeki başarısını aldığı ödül ile taçlandırdı.
Türkiye’de 24 ilde hizmet veren tüm bölge ortakları ile yurtdışında bulunan Kuzey Irak Erbil ve Fransa Nice temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, 2016 yılında ciro ve adet bazında en başarılı olan , Ankara Bağlıca, İzmit, Ümraniye, Denizli, Çekmeköy, Yozgat, Gebze, Kurtköy, Denizli Bereketli, Ankara Merkez Bölge Ortaklıklarına ödülleri takdim edildi. Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mustafa Acar, başarılarından dolayı ortaklarına teşekkür ederek daim olması dileğinde bulundu.Yozgat Bölge Ortağı Ahmet Susam’da ödülünü Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Mustafa Acar’ın elinden aldı. Susam, Eskidji Gayrımenkul olarak büyük bir aile olduklarını belirterek, bütün aile fertlerinin azim ve kararlıkla başarılı çalışmalara imza attıklarını, bundan sonrada atmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.