""

Başkan Açıkel: Personelimizle birlikte büyük bir aileyiz « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 14:24

Başkan Açıkel: Personelimizle birlikte büyük bir aileyiz

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçede hizmet kalitesinin artırılmasında belediye personellerine büyük görevler düştüğünü belirterek, personellerle birlikte büyük bir aile olduklarını söyledi.

Başkan Açıkel: Personelimizle  birlikte büyük bir aileyiz
Son Güncelleme :

17 Haziran 2017 - 7:00

Sarıkaya Belediyesi tarafından personel ve ailelerine yönelik Hacı Hasan Bor Parkında iftar yemeği düzenlendi.
İftar programına Belediye Başkanı Ömer Açıkel, birim müdürleri, personeller ve aileleri katıldı.
Başkan Açıkel, yemekleri kendisi kepçe ile tabldotlara dağıtım yaparak personelleri ile yakından ilgilendi.
Başkan Açıkel, yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, çalışanlarla birarada iftar yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Açıkel, “Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Bu güzel günde sizlerle bir arada olmaktan ve iftarımızı yapmaktaan dolayı mutluluk içerisinde olduğumu ifade etmek istiyoum.
İlçemize en iyi hizmeti sunmak için herkesin özverili bir şekilde çalıştığına canı gönülden inanıyorum. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereğide zaten budur. Hep birlikte inşallah ilçemizi daha güzel yaşanılır bir kent haline getireceğiz. Bu duygularla yaklaşan Kadir Gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyor, Ramazan Bayramının ülkemize ve dünyaya huzur barış getirmesini temenni ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.