Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafikte hoşgörülü olalım

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, trafiğin yoğunlaştığı son günlerde sürücülere kurallara uyulması ve hoşgörü uyarısı yaptı.

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, trafiğin yoğunlaştığı

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, trafiğin yoğunlaştığı son günlerde sürücülere kurallara uyulması ve hoşgörü uyarısı yaptı.
Bakıcı, vatandaşların tatile gidiş dönüş yolunda aşırı hızdan kaçınıp trafik kurallarına uymaları gerektiğini hatırlatarak uykusuz yola çıkmamalarını hatırlatarak, “Vatandaşlarımızı öncelikle iyi tatiller diliyorum. Tatil yoğunluğunu yaşadığımız son günlerde özellikle sürücülerimiz aşırı hız ihlalinden kaçınmalılar. Aşırı hız oluşabilecek kazalara davetiye çıkaran en büyük etkenlerden biridir. Oluşabilecek trafik kazalarında hem kendi sağlıkları için, hem karşı tarafın sağlığı için aşırı hız yapmamalı, trafik kurallarına şehir içi şehir dışı farketmeksizin uymalıyız.” dedi.
ŞEHİR İÇİ TRAFİKTE HOŞGÖRÜLÜ OLALIM
Bakıcı, Yozgat’ta sürücülerin şehir içi trafiğinde yayalara öncelik tanıyıp, hoşgörülü davranmalarının trafikte oluşabilecek olumsuz davranışların önüne geçeceğini ifade etti.
Bakıcı, “Sürücülerimiz şehir içi trafiğinde önceliği yaya trafiğine gösterip yayalara yol vermelidir. Kendi aralarında ise yol vermeler sağlanınca trafiğin daha akıcı olacağını düşünüyorum.” dedi.
Cemil MERMERTAŞ

Reklamı Geç