""

Eğitime hayırsever desteği « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 09:11

Eğitime hayırsever desteği

Boğazlıyan’da Köy Okulları ve Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezine hayırsever desteği.

Eğitime hayırsever desteği
Son Güncelleme :

05 Ağustos 2022 - 11:36

Boğazlıyan’da Köy Okulları ve Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezine hayırsever desteği.

Hayırsever İş İnsanı Semi Avcı’nın hibe ettiği 9 adet bilgisayar okullara teslim edildi.

Boğazlıyan Kaymakamı Aydın, “Eğitim her şeydir. Eğitime dair yapılan her şey de güzeldir. Eğitimle ilgili herkesin el birliği ile güç birliği ile çocuklarımız için ülkemizin geleceği için bir şeyler yapmak zorundayız. Boğazlıyan’da da bir hayırseverlik geleneği var. Geçmişi var, kültürü var ve birçok okulumuza hayırseverlerin katkıları ile bu minvalde kazandırmış oluyoruz” dedi.

İlçe Kaymakamı Recep Aydın, beraberinde hayırsever İş İnsanı Semi Avcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ile birlikte Boğazlıyan Bilim Sanat Merkezi, Çakmak Şehit Polis Zafer Mat İlkokulu, Şehit Mehmet Muratdağı Çalapverdi Ortaokulu ve Karakoç İlköğretim Okullarını ziyaret ederek hayırsever Semi Avcı’nın hibe ettiği 9 adet bilgisayarı okullara teslim etti.

“Eğitim her şeydir. Eğitime dair yapılan her şey de güzeldir” diyen Kaymakam Aydın, açıklamasında; “Eğitimle ilgili herkesin el birliği ile güç birliği ile çocuklarımız için ülkemizin geleceği için bir şeyler yapmak zorundayız. Boğazlıyan’da da bir hayırseverlik geleneği var. Geçmişi var, kültürü var ve birçok okulumuza hayırseverlerin katkıları ile bu minvalde kazandırmış oluyoruz” dedi.

Hayırsever iş insanı Semi Avcı’ya eğitime katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Aydın, okullara kazandırılan bilgisayarların eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Okullarda incelemeler de bulunan Kaymakam Aydın, yeni eğitim öğretim yılının köy, kasaba ve merkezde sorunsuz ve daha üst bir seviyede başlaması için yapılan hazırlıkları yerinde gördü, eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.