Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özışık 5 Eylül’de yönetimi ile birlikte görevinden el çektirilmiştir

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyamin Katipoğlu,  kurucu il başkanı Metin Özışık’ın, Parti Genel Merkezi tarafından hakkında inceleme ve tetkik yapıldığını ve 05.09.2022 tarihinde yönetimi ile beraber görevden el çektirildiğini belirterek, buna rağmen Özışık’ın 07.09.2022 tarihinde yersiz, mesnetsiz ve hükmü olmayan bir basın açıklaması ile istifa ettiğini duyurmasını kamuoyunun takdirine bıraktıklarını söyledi.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyamin Katipoğlu,  kurucu il başkanı

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyamin Katipoğlu,  kurucu il başkanı Metin Özışık’ın, Parti Genel Merkezi tarafından hakkında inceleme ve tetkik yapıldığını ve 05.09.2022 tarihinde yönetimi ile beraber görevden el çektirildiğini belirterek, buna rağmen Özışık’ın 07.09.2022 tarihinde yersiz, mesnetsiz ve hükmü olmayan bir basın açıklaması ile istifa ettiğini duyurmasını kamuoyunun takdirine bıraktıklarını söyledi.

İl Başkanı Bünyamin Katipoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Sayın Metin Özışık’ın görevden alınması ile boşalan İl Başkanlığı görevine; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin yüksek tensipleri ile atanmış bulunmaktayım.

Yüce Türk Milletine ve Yozgat’ımızın kıymetli insanlarına siyaset yolu ile hizmet etme fırsatı bahşeden Yüce Allah’a hamdolsun. Şahsımı bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımıza teşekkürlerimi arz ediyorum. İYİ Parti, Türk Milletinin her alanda değerlerinin çökertildiği, üreticilerimizin üretmekte, dar gelirlilerimizin geçinmekte zorlandığı, geleceğimizin teminatı Türk Gençliğinin adeta işsizlik ve umutsuzluk içerisine düşürüldüğü, Milletimizde adalete ve siyasete olan güvenin yerle bir edildiği, habur rezaletlerinin, PKK açılımı ihanetlerinin, yolsuzluk ve hırsızlıkların normalleştirildiği, Vatan topraklarının ve şerefli Türk vatandaşlığının yabancılara adeta peşkeş çekildiği, kamuda haksız atamaların, 5-10 yerden maaş alan danışmanların at oynattığı, çocuklarımızın sınav sorularının alenen çalındığı, kısacası ülkemizin maddi manevi çöküşünün hazırlandığı bir dönemde; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde cesur yürekler tarafından her türlü baskı, tehdit ve engellere rağmen Türkiye’nin ufkundan doğan bir güneş’tir.

Kurulduğu günden bu yana oylarını hızla artıran ve çığ gibi büyümekte olan İYİ Parti Milletimizin umudu olmuştur ve tek başına iktidara yürümektedir.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in her fırsatta söylediği gibi, “Vatan, Türk Milleti ve Al Bayrağımıza kastetmemiş her vatandaşımıza kapılarımız açıktır.” İlçe Başkanlarımızın birçoğunun, İl Teşkilatı üyelerinin ve partililerimizin yoğun şikayetleri üzerine Genel Merkezimiz tarafından Metin Öışık, hakkında inceleme ve tetkik yapılmış olup, 05.09.2022 tarihinde yönetimi ile beraber görevden el çektirilmiştir. Mazûl İl Başkanı 05.09.2022 tarihinde görevden el çektirilmesine rağmen 07.09.2022 tarihinde yersiz, mesnetsiz ve hükmü olmayan bir basın açıklaması ile istifa ettiğini duyurmuştur. Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. İYİ Parti Yozgat İl Teşkilatı olarak; Önce Ülkemiz ve Yozgat’ımız için gece gündüz demeden çalışacak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Nerede olursa olsun Bozok yaylasının evlatlarının derdi bizim derdimiz olacaktır. Kısacası “İşimiz de Yozgat, gücümüz de Yozgat olacaktır.” Bu vesile ile tüm hemşerilerime saygı ve selamlarımı sunuyor, Vatan ve Milletine sevdalı tüm vatandaşlarımızı İYİ Parti güneşinde, Türk Bayrağımızın altında toplanmaya, bu harami düzeni sandıkta göndermeye davet ediyorum.” Haber Merkezi

Reklamı Geç