""

Fransa’da Yozgatlı Yıldız doğuyor « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 03:44

Fransa’da Yozgatlı Yıldız doğuyor

Lyon’un kuzeyindeki Macon şehrinde oturan 14 yaşındaki Yozgatlı Mustafa Mutlu, Fransa 2’inci lig ekibi Club Bourg Peronna’ya transfer oldu.

Fransa’da Yozgatlı Yıldız doğuyor
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 7:00

Fransa’da son dönemde hızla artan Türk futbolcular arasına yeni bir isim daha katılıyor. Lyon’un kuzeyindeki Macon şehrinde oturan 14 yaşındaki Yozgatlı Mustafa Mutlu, Fransa 2’inci lig ekibi Club Bourg Peronna’ya transfer oldu.
Fransa’da yeni bir Türk yıldız doğuyor.
8 yaşında başladığı futbolda her gün üzerine koyarak kendini geliştiren 14 yaşındaki Mustafa Mutlu, Fransa 2’inci lig ekibi Club Bourg Peronna’ya transfer oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa’nın babası Ceyhun Mutlu, oğlunun sürekli kendini geliştirdiğine dikkat çekti.
Oğlunun 11 yaşında Macon’a transfer olduğunu kaydeden baba Mutlu, 11 yaşındayken güçlü fiziği, uzun boyu, oyun zekası ve tekniğini keşfeden hocalarının Mustafa’yı defans bölgesine yerleştirdiğini söyledi.
Takımın vazgeçilmezi oldu!
Oynadığı yaş kategorisinde takımının vazgeçilmezi olan Mustafa, her yıl attığı 10 gol ile de takımının başarısında önemli rol oynadı. Son olarak Türkiye Milli Takımı’nın da seçmelerine katılan Mustafa, Fransa’da geçerli olan 16 yaşından küçük çocukların oturduğu bölgeden 50 kim uzağa transfer olamayacağı kuralı nedeniyle 2017-2018 sezonu için Club Bourg Peronna’ya transfer oldu.
En büyük isteği ayyıldızlı formayı giymek!
Baba Ceyhun Mutlu, oğlunun en büyük hayalinin ise Türkiye A Milli Takım formasını taşımak olduğuna dikkat çekiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.