Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Açıkel’den ziyaret

Sarıkaya Belediye Başkanı Avk.Ömer Açekel, 2022 Yılı “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle İlçe Müftüsü Zühdü Elveren’i  makamında ziyaret etti.

Sarıkaya Belediye Başkanı Avk.Ömer Açekel, 2022 Yılı “Mevlid-i Nebi Haftası

Sarıkaya Belediye Başkanı Avk.Ömer Açekel, 2022 Yılı “Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle İlçe Müftüsü Zühdü Elveren’i  makamında ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Elveren, ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Avk.Ömer Açıkel’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Müftü Elveren, “Diyanet İşleri Başkanlığımızca 2022 yılı Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın teması “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” olarak belirlenmiştir. Bizler de il ve ilçe müftülükleri olarak Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bütün Sarıkaya’lı vatandaşlarımızı gerçekleştirecek olduğumuz etkinliklere bekliyoruz. Ayrıca bütün personelimizin, din gönüllüsü kardeşlerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyorum.” dedi.

Başkan Açıkel’de Belediye olarak ilçe müftülüğünün yaptığı bütün dini ve hayrı hizmetlere destek verdiklerini ve destek vermeye devam edeceklerini belirterek, Diyanet İşleri Başkanlığı camiasının her kademesinde görev yapan personelin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladığını ifade etti.

Başkan Açıkel, ziyarette ilçe müftüsü ve personeline çeşitli hediyeler takdim etti. Alpaslan DEMİR

 

 

 

Reklamı Geç