""

15 TEMMUZ, MiLLETiMiZiN KAHRAMANLIK DESTANIDIR « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 12:44

15 TEMMUZ, MiLLETiMiZiN KAHRAMANLIK DESTANIDIR

15 Temmuz Darbe girişiminin 1’nci yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, ’15 Temmuz’da madalyonun iki yüzü var. Birincisi o kanlı gece hainler bertaraf olmuştur, ikincisi ise tüm Dünya Türk Milletinin şahlanışını, uyanışını bir kez daha görmüştür’ dedi.

15 TEMMUZ, MiLLETiMiZiN KAHRAMANLIK DESTANIDIR
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 7:00

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, 15 Temmuz Darbe girişiminin 1’nci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı basın açıklamasında; 15 Temmuz’da tanklara, tüfeklere, uçaklara karşı canı pahasına korkusuzca vatanı ve devleti için göğsünü siper edenşehitleri, gazileri ve milleti bir kez daha şükran ve minnetle andığını ifade etti.
‘RUHLARINI SATMIŞ ZAVALLILAR’
Hain FETÖ’yü ruhlarını satmış zavallılar olarak nitelendiren Akgül, ‘15 Temmuz Darbesi milletin, bütün dünyanın gözü önünde oldu. Kimse bu kanlı kalkışmayı sulandıramaz.O gece hainler tarihin gördüğü en erdemli milletinin karşısında 1 dolarlık paçavraya döndüler. 1 dolara üniformalarını sattılar, ruhlarını sattılar, inançlarını sattılar, göğüslerindeki bayrağı sattılar, milleti sattılar. Şunu dünya âlem iyi bilsin ki; ihanetlerinin bedelini ödeyen tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar bu mücadele devam edecek’ dedi.
MİLLET OLARAK TARİHİ BİR SINAV VERDİK
Hain FETÖ’nün ve onun mensuplarının hesap edemediği tek şey milletti diyen Akgül, ‘O gece başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine sokağa dökülen milyonlar hainlerin karşısında korkusuzca durdu. Millet o gün devletine, vatanına canı pahasına sahip çıktı. Tankların önüne yattı, mermilere göğsünü siper etti, uçaklardan, helikopterlerden atılan bombalara karşı imanıyla karşı durdu. Hiçbir millete nasip olmayacak bir mücadeleyi hainlere karşı bir kez daha tıpkı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi verdi. Allah bu millete bir daha o kanlı gece gibi bir gece yaşatmasın. Tekraren vatan, millet, devlet ve bayrak için canını veren şehitlerimize, gazilerimize ve milletimize şükranlarımız sunuyorum’ diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.