Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören 12 farklı şehirden 23 üniversite öğrencisini ağırladı.
Akdağmadeni Belediyesi ve Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu iş birliği ile düzenlenen gezi programına Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emre Ekinci ,Öğr. Gör. Mert Soğukoluk ve öğrenciler katıldı.
Başkan Yalçın, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören 12 farklı şehirden 23 üniversite öğrencisini ilçemizde misafir ederek Akdağmadeni’nin tarihi ve doğal güzelliklerini anlattıklarını söyledi.
İlçenin tarihi tecilli yapılarını ziyaret eden öğrenciler yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonrasında sonbaharın tüm renklerinin hissedildiği eşsiz Akdağmadeni ormanlarında düzenlenen gezi programına katılan üniversite öğrencileri keyifli anlar yaşadı.
Düzenlenen gezi programının son durağı olan Ak Konak ziyaretinde Belediye Başkanı Uzm.Dr.Nezih Yalçın ile bir araya gelen üniversite öğrencileri Başkan Yalçın’la Akdağmadeni Salebi eşliğinde sohbet etti.
Akdağmadeni’nin tarihi ve doğal güzelliklerini çok beğendiklerini ifade eden Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emre Ekinci ve Öğr. Gör. Mert Soğukoluk ” Gezi programının gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen ve öğrencilerimize Akdağmadeni’ni tanıma fırsatı sunan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Başkan Yalçın Kıymetli hocalarımızı ve değerli öğrencileri Akdağmadeni’nde misafir etmekten mutluluk duyduk. Öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar dileri. Hocalarımıza da çalışmalarında kolaylıklar dilerim dedi. Haber Merkezi
Başkan Yalçın öğrencileri ağırladı
Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören 12 farklı şehirden 23 üniversite öğrencisini ağırladı.




