AK Parti Yozgat Gençlik Kolları İl Başkanı Taşdemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
“İsveç’in başkenti Stockholm’de Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Ülkemizi hedef alan bölücü terör örgütü teröristlerinin bu iğrenç ve menfur eylemini kabul edemeyiz. Bu konuda Türkiye’nin herhangi bir taviz vermesi beklenemez.
Avrupa’nın medeni sayılan ülkesinde terör mesajları gönderen bir eyleme İsveç makamları göz yummuş izin vermişlerdir. Bu asla kabul edilemez. Amaçlarını basitleştikleri maskenin altında savunmak teröre arka çıkmak, “ifade özgürlüğü” kisvesi altında teröristlerin çirkin oyununu desteklemek demektir.
İsveç’in demokrasisine açık bir tehdit olan bu alçak terör eylemine izin vermesi ve göz yumması asla kabul edilemez. İsveç yetkilileri teröre karşı gerekli adımları en kısa sürede atmalı eylemin sorumlularının derhal tespit edilmesi gerekmektedir İsveç şunu bilsin ki sustuğumuz şeyler konuştuklarımızdan daha çok yıpratır. Bu hadsizliği kınamakla kalmıyor lanetliyorum.” / Haber Merkezi
“İsveç ipiyle kuyuya inmemelidirler”
AK Parti Yozgat Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir yaptığı yazılı basın açıklamasında, terör örgütü üyelerinin İsveç’in başkenti Stockholm’de gerçekleştirdiği eylemi kınadı.
