""

Acı haber Yozgat’taki sevenlerini yasa boğdu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:20

Acı haber Yozgat’taki sevenlerini yasa boğdu

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık 8 yıl görev yaptıktan sonra Antalya’ya tayin olan Polis Memuru Abdulah K.Ö., önceki gün sabah beylik tabancası ile intihar ederek yaşamını yitirdi.

Acı haber Yozgat’taki  sevenlerini yasa boğdu
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2017 - 7:00

Eşi Yozgatlı olan polis memuru Abdullah K.Ö.,’nün acı haberini duyan başta Yozgat’ta görev yapan meslektaşları ve arkadaşları üzüntülerini sosyal medya üzerinden merhum polis memuru Abdullah K.Ö,’nün fotoğraflarını paylaşarak dile getirdiler.
Polis memuru Abdullah K.Ö., eşi ve çocuklarının da bulunduğu evinde beylik tabancasıyla intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ö. kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru A.Ö. (40) sabah eşi ve 2 çocuğuyla birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından 2 yaşındaki kızına süt ve mama almak için markete giden Ö., döndükten sonra odasına çekilip beylik tabancasıyla başına ateş etti.
Silah sesi üzerine odaya giren eşi, Ö.’yü kanlar içinde yerde buldu. Eşinin çığlıklarını duyup gelen komşuları sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ö., ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan A.Ö. kurtarılamadı.
Yozgatlı sevenleri merhum polis memurunun özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesinde şehirlerin PKK’lı teröristlerinden temizlenmesine yönelik operasyondaki çekindiği resimleri paylaşarak üzüntülerini dile getirdiler.
Merhum Abdullah K.Ö.’nün cenazesi dün öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.