""

Adalet Bakanı Gül: O avukat hakkında ceza ve disiplin soruşturması talep ettik « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:28

Adalet Bakanı Gül: O avukat hakkında ceza ve disiplin soruşturması talep ettik

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “Afrin şehidi astsubayın maaşına haciz uygulayan avukat hakkında ceza ve disiplin soruşturması talep ettik”dedi.

Adalet Bakanı Gül: O avukat hakkında  ceza ve disiplin soruşturması talep ettik
Son Güncelleme :

15 Şubat 2018 - 7:00

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Afrin şehidi Musa Özalkan’ın ikramiyesine haciz işlemiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Gül, “Hem ceza hem de disiplin soruşturması talep ettik. Buradan da baroya çağrım. Bir an evvel disiplin hükümlerinin gerekleri yapılarak dosyanın incelenmesi ve bu hususla ilgili gerekli incelemenin bir an evvel yapılması çağrısını yapıyorum” dedi
Gül’ün şunları dile getirdi: “İkramiyeye el konulmasını talep ediyor. Bu icra takibi zaten durdurulmuş durumda. İkramiyeye haciz konulması işlemi yapılmamıştır. Biz aynı gün suç duyurusunda bulunduk.
Hem ceza hem de disiplin soruşturması talep ettik. Buradan da baroya çağrım. Bir an evvel disiplin hükümlerinin gerekleri yapılarak dosyanın incelenmesi ve bu hususla ilgili gerekli incelemenin bir an evvel yapılması çağrısını yapıyorum. Meslekten çıkarılması da değerlendirilecek. Dün akşam da sayın Cumhurbaşkanımız ve arkadaşlarımız ile birlikte aileye taziyede bulunduk. Biz her konuda, maddi manevi şehitlerimizin ailelerinin yanındayız.Bunlar sınırlı da değildir. Bu konuda ne yapılsa azdır. Çünkü bu ülkenin tapusu şehitlerimizin emanetidir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.