Bayramların toplumsal birlik ve beraberlik açısından taşıdığı öneme vurgu yapan Adıgözel, bu özel günlerin kırgınlıkların unutulduğu, sevgi ve hoşgörünün pekiştiği zamanlar olduğunu ifade etti.
“İslam âlemi olarak mübarek Kurban Bayramı’nı idrak etmeye hazırlanıyoruz. Milletimizin, Yozgatlı hemşerilerimin ve şehrimize gelen misafirlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,” diyen Adıgözel, mesajında ekonomik zorluklara da dikkat çekti.
Gelir adaletsizliği nedeniyle birçok vatandaşın bayram sevincine gölge düştüğünü belirten Adıgözel, “Bu bayram, dar gelirli vatandaşlarımızın akraba ziyaretlerini bile yapamaz hale geldiği bir döneme denk geliyor,” ifadelerini kullandı.
Adıgözel, mesajının sonunda İslam coğrafyasındaki zulümlerin son bulması temennisinde bulunarak, “Hak ve adaleti üstün tutan, tüm insanlığa sevgi, şefkat, kardeşlik, huzur ve refah getiren bir dünya için mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum,” dedi. / Cemil MERMERTAŞ
Adıgözel’den bayram mesajı
Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Süleyman Adıgözel, yayımladığı Kurban Bayramı mesajında hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin bayramını kutladı.
