""

Afrine destek-Kızıl Elma yürüyüşü düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:54

Afrine destek-Kızıl Elma yürüyüşü düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Boğazlıyan İlçe Başkanlığı tarafından Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla “Afrine Destek-Kızıl Elma” yürüyüşü düzenlendi.

Afrine destek-Kızıl Elma yürüyüşü düzenlendi
Son Güncelleme :

03 Şubat 2018 - 7:00

Milliyetçi Hareket Partisi MHP ve Boğazlıyan Ülkü Ocakları organizesinde düzenlenen program ilçe merkez camisinde, Afrin’e düzenlenen harekatta görev alan Mehmetçiklerin zafere ulaşması için dua edip, şehit ve gaziler için mevlit okutulmasıyla başladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan vatandaşlar çeşitli sloganlar atarak tekbir getirdi. Boğazlıyan Askerlik Şubesi önünde sona eren yürüyüşte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP İlçe Başkanı İbrahim Tamer bir konuşma yaptı.
Türkiye’nin ağırlaşan bir beka mücadelesi verdiğini dile getiren MHP İlçe Başkanı İbrahim Tamer, terörizmin soğuk nefesini ensemizde soluduğunu söyledi. “Ne tarafa bakılsa, hıyanet kokuyor, ihanet yanı başımıza sokuldu” diyen Tamer, dün FETÖ’nün sırtını sıvazlayanların, bugün güney sınırımızda PKK’nın, YPG’nin, PYD’nin sırtını sıvazladığını, teröristlerle ülkemizi ablukaya almaya çalıştığını vurguladı. Milletin, yazılan senaryoların farkında olduğunu dile getiren Tamer, “Milletimiz dost görünümlü düşmanları, Müslüman kisveli müşrikleri iyi biliyor. Terörizmin sofrasına hizmetkârlık yapan hainleri iyi tanıyor.15 Temmuz’da tankın önüne duran milli vicdan dimdik duruyor. Mermilerin üzerine yürüyen milli ruh bugün de ayağa kalkıyor. Artık söz bitmiş, devletimiz harekete geçmiştir. Türk milleti varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla tarihi bir hesaplaşma sürecine girmiştir. Şimdi Türk Ordusu sınır ötesi operasyonlar yapıyor. 14 gündür terörü defetmek için vatan evlatları gövdesini ortaya koyuyor. Türkiye ihanet yuvalarını 12’den vuruyor. Amerika teröre arka çıkıyor. PKK’yı, PYD’yi, YPG’yi kolluyor. Ülkemizin güvenliği için Zeytin Dalı Operasyonu devam ediyor. Kahraman Türk Askeri demir yumruğunu hainlerin tepesine indiriyor” dedi.
Hilalin pırıl pırıl parlarken hıyanetin kaçacak delik aradığını anlatan Tamer, “Mehmetlerimiz karadan ve havadan inanmış bir mücadeleyle düşmana vuruyor. Sesi düşmandan geliyor, işbirlikçiden çıkıyor. Burseya Dağı’nda al bayrağımızın dalgalanıyor. Bir düşmanlar hopluyor, bir de içerdeki hazımsızlar gocunuyor. 915’ci tepeye şanlı bayrağımız dikiliyor. Sözde aydınlar, siyaset artıkları yerinden zıplıyor. ‘Zeytin Dalı Harekatı’ kirli emelleri, kararmış yüzleri deşifre ediyor. Milli yüzler pırıl pırıl parlıyor. Gayr-ı milli yüzler kapkara kesiliyor. Milletimiz kenetleniyor, milli cephe imanla birleşiyor. Pensilvanya havarileri ufalanıyor. Kandil’in süvarileri dağılıyor. Ezan dinmez, bayrak inmez, şehit ölmez, diyenler yükseliyor. Ezandan rahatsız olanlar, bayraktan huylananlar yerle yeksan oluyor. Türkiye tarih yazıyor” diye konuştu. Program Kur’an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından sona erdi. Yürüyüşe AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve yönetimi, İlçe Müftüsü Mehmet Güler, Boğazlıyan Ülkü Ocakları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.