Başkan İnce, belediyenin ahşap atölyesi aracılığıyla, ilçenin parklarında, caddelerinde, meydanlarında ve sosyal tesislerinde ihtiyaç duyulan ahşap ürünleri üretmeye devam ettiklerini duyurdu. Bu kapsamda, masa, sandalye, dekoratif ürünler, kamelya ve bank gibi çeşitli ahşap ürünler, atölyede ekonomik bir şekilde imal ediliyor.
EKONOMİK VE ESTETİK ÇÖZÜMLER
Başkan Üzeyir İnce, atölyede gerçekleştirilen üretimlerin hem ekonomik hem de estetik açıdan önemli avantajlar sunduğunu belirtti. İnce, “Ahşap İmalat Atölyesi’miz, ilçemizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek kaliteli ahşap ürünler üretiyor. Bu sayede, dışarıdan temin edilen ürünlere kıyasla maliyetlerimizi düşürüyor ve aynı zamanda ilçemize özgü estetik çözümler sunuyoruz” diye konuştu.
Başkan İnce, ahşap atölyesinin sunduğu bu değerli hizmetlerin, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi sürdüreceğini vurguladı. İnce, “İlçemizin çeşitli bölgelerinde kullandığımız ahşap ürünler, hem fonksiyonel hem de estetik açıdan büyük bir önem taşıyor. Bu hizmetlerle, halkımıza daha iyi bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
GELECEĞE YATIRIM
Ahşap atölyesinin sadece mevcut ihtiyaçları karşılamakla kalmayıp, gelecekteki projeler için de önemli bir kaynak sağlayacağını ifade eden Başkan İnce, “Atölyemiz, hem ekonomik hem de çevresel açıdan sürdürülebilir bir model oluşturuyor. Ahşap ürünlerin yerel üretimi, kaynakların verimli kullanılmasını ve ilçemizin kendi kendine yeterli olmasını destekliyor” dedi.
/Haber Merkezi
Ahşap atölyesi üretime devam ediyor
Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, “Üretken Belediyecilik” anlayışı doğrultusunda ilçenin estetik ve fonksiyonel ihtiyaçlarını karşılamak için büyük bir adım attı.
