""

AK Gençlik Yozgat Turnuvası başlıyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 07:45

AK Gençlik Yozgat Turnuvası başlıyor

Ak Parti Yozgat Gençlik Kolları tarafından organize edilen 15-25 yaş arası futbol müsabakaları başlıyor.

AK Gençlik Yozgat Turnuvası başlıyor
Son Güncelleme :

26 Eylül 2021 - 16:07

Turnuvada 15 Takım ve 165 oyuncunun katılımı ile toplam 22 karşılaşma oynanacak. Turnuva şampiyonu ekip ise kupa ve sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek. Ayrıca turnuva süresince hakemler ile yapılacak değerlendirmeler sonucu en centilmen oyuncu, en iyi futbolcu ve en iyi kaleci dllarında da ödüller verilecek.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir konu ile ilgili yazılı olarak yaptığı açıklamada“AK Parti Gençliği olarak Genç kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu ve sporun kardeşlik dostluk ve yardımlaşmayı gerektirdiğini hatırlatmak istedik. Bunun ilkini yapmaya başladık ve bundan sonrası içinde Yozgat ve 13 ilçesiyle bu işi daha büyük çaplı yapacağımızı Genç kardeşlerimizin talepleri üzerine değerlendirmekye aldık. Bizler Yozgat Gençliğinin spora verdiğini değerde İl Başkanımız Sayın Yusuf Başer ve Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse nin yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz” diye konuştu.
Ön eleme karşılaşmaları öncesi AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse gençler ile bir araya gelerek oynanacak her karşılaşma sonunda dostluğun galip gelmesi temennisinde bulunarak gençlere başarılar dilediler. / Cemil MERMERTAŞ

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19