""

AK PARTİ 2019’UN HAZIRLIĞINI SÜRDÜRÜYOR « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:38

AK PARTİ 2019’UN HAZIRLIĞINI SÜRDÜRÜYOR

AK PARTİ 2019’UN HAZIRLIĞINI SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

02 Ekim 2017 - 7:00

Bir partinin kendini yenilemesinin en önemli ayağını yapılan kongreler oluşturur. Partiler, bilgisayar misali kongrelerle kendini günceller, aynı zamanda birlik, beraberlik, iri ve diri olduklarını kongrelerde gösterir.

1980 sonrası kurulan siyasi partilere bakıldığında bu işi Anavatan Partisinden sonra en iyi yapan Ak partidir.

* * * *

Ak Parti kendi içinde bütün kuralları ve kurulları en iyi şekilde işleten, en küçük bir durağanlığa dahi fırsat vermedi.

Şimdiye kadar yaptığı her kongrede bünyesine bir taraftan yeni isimler katarken, diğer taraftan mevcut yapıda metal yorgunluk yaşayanları geri plana çeken Ak Parti bugün halen iktidarda olmasını bahsettiğim bu çalışmalara borçludur.

* * * *

Bundan sonra da iktidarda kalmanın yeni yol haritasını şimdiden hazırlayan Ak Parti, 2019 hazırlıklarını hassasiyetle sürdürüyor.

Şunu unutmamak lazım; 2019 yılı bütün partiler için yoğun bir çalışma temposunda geçecek. Aksi bir durum olmazsa; Başkanlık seçimleri başta olmak üzere Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı seçimleri de aynı dönemde yapılacak.  

* * * *

Yozgat’ta bir süre önce İlçe kongrelerini tamamlayan Ak Parti, hatırlanacağı gibi 5 ilçe başkanını değiştirdi.

Yine hatırlanacağı gibi Ak Parti 2019 yılı için hazırlanan yol haritasını izleyecek kadroların oluşması için Yozgat’ta başlattığı çalışmaların başına İl Başkanı olarak Celal Köse’yi koydu.

Merkez İlçe Başkanlığında ise, herhangi bir değişikliğe gitmeyi tercih etmeyen Ak Parti, bu görevi 2013 yılından bu yana başarıyla yürüttüğünü düşündüğü İskender Nazlı ile devam etme yolunu tercih etti.

* * * *

Ak Parti Büyük Sinema salonunda hafta sonu yapılan Merkez İlçe kongresiyle dikkat çeken bir gövde gösterisinde bulundu.

Mevcut Başkan İskender Nazlı’nın tek aday olarak girdiği seçime partinin üst düzey kurmayları da katıldı.

* * * *

2013 yılında görevi devralan ve geçen 4 yıllık süre zarfında 5 kritik seçim geçiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, yeni dönemde de yoluna devam edecek. İskender Nazlı ve ekibi, 30 Mart Yerel Seçimleri, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, 7 Haziran Genel Seçimleri, 1 Kasım Erken Seçimleri ve son olarak 16 Nisan Halk  Oylaması gibi önemli seçimlerde partinin başarı grafiğini yükselten ekip çalışması yaptı.

Ayrıca şimdiye kadar Yozgat’ta parti içerisinde sürdürdüğü denge siyaseti, ekip ruhu ile çalışma sergilemesi halk tarafından takdir gören Başkan Nazlı’nın yeni dönemde de başarılı olmaması için herhangi bir sıkıntı görünmüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.