""

Ak Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:01

Ak Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı Ekim ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Ak Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

30 Ekim 2021 - 14:51

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen toplantıya; Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ak Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir, Kadın Kolları İl Başkanı İlknur Ünal, ilçe ve belde belediye başkanları ile ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Oldukça yoğun katılımın olduğu toplantıda; İl Başkanı Yusuf Başer yaptığı konuşmada  AK Parti teşkilatının çalışmalarını değerlendirdi. Belediye Başkanı Celal Köse’de belediye tarafından yapılan ve yapımı devam eden çalışmalardan bahsederek, gönül belediyeciliğinin bir örneğininde Yozgat belediyesi olduğunu ifade etti.

Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ve Milletvekili Yusuf Başer’de yaptıkları konuşmada, ülke ve Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.