""

AK Parti İl Başkanı Köse: Kapımız sonuna kadar herkese açık « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:11

AK Parti İl Başkanı Köse: Kapımız sonuna kadar herkese açık

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, vatandaşlarla, bire bir ilgilenmek, yakın olmak için parti teşkilatındaki makam kapısının sonuna kadar herkese açık olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Köse: Kapımız  sonuna kadar herkese açık
Son Güncelleme :

05 Ekim 2017 - 7:00

İl Başkanı Celal Köse, gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la AK Partinin çalışmaları ve Yozgat’a ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu vurgulayan Başkan Köse, önemli olanın bu görevde bulunduğu süre içerisinde şehre, vatandaşlara kalıcı eser, güzel hizmetler bırakmak olduğunu ifade etti.
İl Başkanı Köse, “Açık ve net söyleyim makam ve mevki hesapları güden biri olmadım. Partimin kurucularından olmama rağmen 2007 yılında biraz ara verdiğim partime yeniden hizmet için görevlendirildim. Dün neysem bugünde o kişiyim yarında inşallah aynı kişi olarak görevi gönül rahatlığı ile bir arkadaşıma devredeceğim. İlçe kongrelerimizi bu ay içerisinde tamamlayacağız. 2019 yılı ülkemiz ve partimiz açısından son derece önemli bir yıl olarak değerlendiriyor buna göre çalışmalarımızı, programlarımızı şimdiden yapıyoruz. “dedi.
YAPILAN BÜYÜK YATIRIMLARI KİMSE GÖRMEZDEN GELEMEZ
Ülke ve Yozgat’ınbüyük yatırımlara AK Parti iktidarı ile kavuştuğunu söyleyen İl Başkanı Köse, “Yozgat’ımız yatırımlara AK Parti iktidarı ile kavuştu. Yapılan ve yapımı devam eden büyük yatırımlar var. Özellikle Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ’ın sayesinde Adalet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, yeni yapılan yaklaşık 4 bin kişilik kampüs cezaevinin istihdamı ve Yozgat esnafımıza katkısını da düşünürsek önemli yatırımlar olarak değerlendirmeliyiz. Yine son tenolojik cihazlarla donatılan şehir hastanemiz ilimizin sağlık alanındaki en büyük yatırımlardandır. Hava alanı, hızlı tren, spor vadimizle Yozgat’ımız gelişmini hızla sürdürmektedir.”diye konuştu.
İSTİHDAMA YÖNELİK YATIRIMLARI ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ
İstihdama yönelik yatırımları şehre kazandırmanın gayreti içinde olacaklarını vurgulayan Köse, “İstihdam konusu sadece ilimizin değil ülkemizinde en büyük sorunlarının başında geliyor. Özellikle İç Anadolu bölgesinin illeri bundan daha fazla etkilenmektedir. Bizim yapmamız gereken, gerek özel, gerekse devlet yatırımlarını biran önce ilimize kanalize ederek harekete geçirmektir. Bunu da basınımızla, sivil toplum temsilcilerimizle, il yöneticilerimizle, işadamlarımızla, kanaat önderlerimizle ve siyasilerimizle el ele vererek hep birlikte gerçekleştireceğiz.”şeklinde konuştu. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Köse’ye teşekkür ederek, Yozgat’ın faydasına yapılacak ve yapılması planlanan bütün çalışmalarda kendilerine destek olacaklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.