""

AK Parti İl Başkanı Köse: Yozgat’ımız Reisimize yakışır bir karşılama yaptı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:39

AK Parti İl Başkanı Köse: Yozgat’ımız Reisimize yakışır bir karşılama yaptı

AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, hafta sonu gerçekleştirilen partisinin 6 Olağan Genel Kuruluna, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmasının kendilerine büyük onur ve gurur yaşattığını belirterek, “Yozgat’ımız soğuk ve kar yağışına aldırmadan Reisimize yakışır bir şekilde karşılama yaptı.”dedi.

AK Parti İl Başkanı Köse: Yozgat’ımız  Reisimize yakışır bir karşılama yaptı
Son Güncelleme :

16 Ocak 2018 - 7:00

ERDOĞAN SEVGİSİ YÜRÜKLERİ ISITTI
AK Parti 6 Olağan Kongresinde tek liste halinde girilen seçimde Celal Köse, delegelerin oylarının tamamını alarak AK Parti İl Başkanı seçildi. Başkan Celal Köse, gazetemize yaptığı açıklamada AK Parti 6 Olağan Kongresini değerlendirdi. Başkan Köse, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kongremize katılımı bizleri olduğu kadar Yozgat halkımızı ve tüm sevenlerini heyecanlandırdı. Ben özelikle kongre salonumuza sabah saatlerinden itibaren gelerek akşama kadar o soğukta kar yağışına aldırmadan Reisimizi bekleyen tüm katılımcılara Yozgat ve ülke sevdalısı vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Kar yağışı ve soğuk havaya aldırmadan kongre salonu ve çevresinde bekleyen coşkulu kalabalığın, Reisimize ‘Yozgat seninle gurur duyuyor’ sözleri o coşku ve sevgi seli yüreklerimizi ısıttı. Cumhurbaşkanımız ise kendisini görmek isteyen, dokunmak, göz temasında bulunmak isteyen vatandaşlarımıza;‘Ben sizinle gurur duyuyorum’ şeklinde karşılık vermesi Reisimizin Yozgat’a ve Yozgatlıya sevgisinin bir göstergesi oldu. Cumhurbaşkanımız şehrimizin sorunlarını biliyor. Konuşmasında da ilimize yapılan yatırımlardan ziyade yapılacak yatırımlar konusuna da değindi. Devlet olarak üzerlerine düşen her türlü desteği vereceklerini açıkça söyledi. Bu kapsamda gerek bizler, gerek il yöneticilerimiz gerekse STK ve toplumumuzun kanaat önderleri işadamlarımızla hep birlikte Yozgat’ın kalkınmasını el birliği ile sağlayacağız.”diye konuştu.
AK PARTİ AİLESİ BÜYÜK BİR AİLEDİR
AK Parti Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat için, ülke için çalışacaklarını vurgulayan Köse, “AK Parti kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerinde halkımızın desteğini alarak oylarını artırmayı başarmıştır. Bu kapsamda Yozgat, Türkiye ortalamasında hep ilk 7’nin içerisinde yer almıştır. Bu başarıda elbette başta Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir Bozdağ’ın AK Parti Milletvekillerimiz Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer’in yanı sıra partimizin geçmişteki bütün belediye, il ve ilçe başkanlarımızın, kadın ve gençlik kollarımızın, parti yöneticilerimizin, üyelerimizin desteği ve katkısı tartışılmaz bir yere sahiptir. Biz AK Parti ailesi olarak büyük bir aileyiz. Kişisel menfaat ve kişisel çıkarları düşünenlerin asla partimizde ne yeri nede söz hakkı yoktur. Partiler hizmet etme aracıdır. En iyi hizmeti sunan halkın bu anlamda beğenisini kazanan desteğini alan her zaman kazanmış ve kazanacaktır. Bugüne kadar halkımız da yapılan hizmetleri takdir ederek partimize hep destek olmuştur. Elbette bu yapılan hizmetleri bizlerde yeterli görmüyoruz. Reisimizin de kongremizde ifade ettiği gibi inşallah bundan sonra hep birlikte el birliği ile Yozgat’ımızı hak ettiği noktalara taşımak için gayret edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha Kongremize gelerek o soğukta bekleyen, heyecanını ve Reisimize olan sevgilerini dile getiren tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Kongremizin ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Köse, Kongreye katılan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’a, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek’e, AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer’e ve bütün partililere teşekkür etti.
AK Parti 6 Olağan Kongresinde yönetim şu isimlerden oluştu:
1- Sibel Yıldırım
2- Ahmet Gökhan
3- Saffet Doğangönül
4- Mehtap Bekdemir
5- Çelebi Dursun
6- Hilmi Çoban
7- Yalçın Korkmazyiğit
8- Semra Eroğlu Susam
9- Süleyman Bağcı
10- Ali Cansever
11- Turan Koç
12- Elmas Neslihan Uyar
13- Hasan Erol
14- Hüseyin Durusoy
15- Emre Dişlitaş
16- Emine Bengisu Akışık
17- Hüseyin Özel
18- Şuayip Yılmaz
19- Hüseyin Soner Özkal
20- Hatice Akgül
21- Yasin Gönül
22- Ahmet Erkoç
23- Arif Okur
24- Rukiye Açıkgöz
25- Sadettin Üngörmüş
26- Zahide Yazan
27- Leyla Dönmez
28- Hasan Tok
29- Köksal Ustaoğlu

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.