""

Ak Parti Merkez ilçe yönetimi belirlendi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:58

Ak Parti Merkez ilçe yönetimi belirlendi

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın istifasından sonra genel merkez tarafından Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Gökhan’ın yeni yönetimi belli oldu.

Ak Parti Merkez ilçe yönetimi belirlendi
Son Güncelleme :

14 Ocak 2022 - 18:36

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın istifasından sonra genel merkez tarafından Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Gökhan’ın yeni yönetimi belli oldu.
Gökhan başkanlığındaki yeni yönetim, 30 kişiden oluştu. Listeyi teslim alan AK Parti Genel Merkezi, Gökhan ve yönetimini onayladı.
Parti binasında düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer toplantı öncesi yaptığı açıklamada; yeni yönetime hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.
Başkan Başer, “ Merkez ilçe başkanlığımızda bir boşalma olmuştu akabinde genel merkezimizin Cumhurbaşkanımız ve teşkilat başkanımız Erkan Kandemir beyin takdirleri ile Ahmet Gökhan bey merkez ilçe başkanlığımıza görevlendirildi. Merkez ilçemize atanan çok değerli kardeşlerimize Cenabı Allah’tan hayırlı olsun diliyorum. 2023 seçimlerine giderken tüm arkadaşlarımızın diğer kademelerimiz gibi çok çalışacaklarına ben inanıyorum Ak Parti 2023 seçimlerinin inşallah zaferle neticelendirecek bu zaferde sizlerinde katkınız ve emeğiniz oldukça fazla olacaktır. Bugünden itibaren inşallah hepinize ayrı ayrı hayırlı olsun diyorum cenabı Allah’tan başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Ahmet Gökhan’da 2023 seçimleri öncesinde çıktıkları bu meşakkatli ve zorlu yolculukta oluşturacakları yönetimin çok önem taşıdığını söyledi.
Başkan Gökhan, “Uzun ve detaylı istişareler neticesinde eğitimi, tecrübe, bilgi ve birikim düzeyi yüksek aynı zamanda da heyecanı ve gençliği içerisinde barındıran bir ekibi oluşturmanın gayreti içerisinde olduk. AK Parti’de eski, yeni yoktur. Bizler için tüm teşkilat mensuplarımız aynı derecede kıymetlidir. Hiçbir ayrım yapmadan, kimseyi incitmeden, kırmadan, dargınlık veya küskünlük oluşturacak bir ortama müsaade etmeden yönetimimizi oluşturmanın da çabası içerisinde olduk. Listeye giremeyen herkes bizim kardeşimizdir, arkadaşımızdır. Gönül birliği ile omuz omuza çalışarak 2023 hedeflerine zaferle ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Genel merkezimiz tarafından onaylanan 30 kişilik asil ve 15 kişilik yedek listemizdeki birbirinden değerli arkadaşlarımızı sizlere takdim etmek istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimizin partimiz, Yozgat’ımız ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; sevgi, saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Allah’a emanet olun.” diye konuştu.
MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINDA ASİL LİSTESİNDE GÖREV ALACAK İSİMLER ŞU ŞEKİLDE
Gökhan başkanlığındaki yeni yönetimde şu isimler yer aldı: “Alp Sinan Ertürk, Ayşe Tuğba Şahin, Belkız Merve Şimşek, Betül Kaplan, Derya Altıntaş, Elmas Neslihan Uyar, Emrah Öcal, Emre Karataş, Eray Yıldırım, Erdoğan Uslukılıç, Halil Koçak, Hasan Susam, Hasan Tok, İbrahim Öcal, İsmail Bekdemir, Mehmet Akbulut, Mehmet Erkoç, Mehmet Yılmaz, Mesud Tekbaş, Orhan Ekinci, Osman Yeşer, Sabahattin Nemli, Samet Arslan, Şükrü Yalman, Ümüt Taşdan, Yahya Bolat, Yasemin Ümüt,Yaşar Gülmez, Zahide Yazan”
MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTESİNDE GÖREV ALACAK İSİMLER İSE ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:
(Erdal Erbek, Hilmi Çoban, Zahir İlbaş, Galip Bulut, Alpaslan Demir, Arif Tarikci, Ali Yalçın, Halil Satıcı, İsmail Zararsız, Hakan İşbilen, Hasan Selvi, Mahmet Baki Öztürk, Hakan Yüksel, Ahmet Kaşif İnci, Ziya Duyar) /Alpaslan DEMİR

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.